Kategorier
Blogg Topplista

Pringles Chips

Visste du att du kan köpa över 30 olika Pringles chips i Svenska nätbutiker idag. Vi köpte alla vi kunde få tag på och listar dem efter bäst smak. Är du redo för den ultimata topplistan av de bäst smakande Pringles?

Pringles Screamin’ Dill Pickle – en smak som bara måste upplevas.


Är det något som Pringles är särskilt kända för så är det sin bredd av smaker. De har idag över 100 smaker på sina chips i 140 olika länder! Jag öppnade mitt första Pringles rör när jag bara var ett barn (det var ett rör Pringles Original) och jag har inte slutat öppna dem sedan dess. Länge trodde jag att de enda smakerna som fanns tillgängliga var de som jag kunde hitta på ICA och Konsum. Men när jag upptäckte att det fanns över 30 olika smaker bara i Svenska nätbutiker så insåg jag att jag hade massor att upptäcka.

Pringles är kanske det chipsmärke som lägger till och byter smaker oftast i världen. I denna lista utforskar vi alla smaker av Pringles chips som vi kunde få tag på vid artikelns skrivande. I vetenskapens intresse beställde vi hem Pringles chips från butikerna USA Godis (heter numera Coopers Candy), Tasty America och Partykungen. Vi beställde helt enkelt alla smaker de hade på lager. Här är alla dessa smaker av Pringles chips alla rankade – av oss – enligt våra åsikter. När nya smaker släpps och andra tas bort, så kommer denna lista att förlängas och uppdateras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *